Die invloed van die allergiese reaksie op die respiratoriese sisteem, met spesifieke verwysing na die rol van die rondewurm, Ascaris lumbricoides - Vermeulen, Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- Stellenbosch University, 1995.