Die invloed van die insluiting van verskillende hoeveelhede formaldehiedbehandelde sonneblomoliekoekmeel teenoor gewone sonneblomoliekoekmeel op sekere produksie-aspekte van lakterende Dohnemerino-ooie - Raath, Jan Louis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Rugtitel: Formaldehiedbehandelde sonneblommeel vir ooie.