Die invloed van die Wet op Landbou-Arbeid op arbeidsverhoudinge in die landbousektor - De Klerk, Nicolaas Franciscus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.