Die invloed van geselekteerde avontuuraktiwiteite op gemoedstoestand en selfagting - Bakkes, Daniel Frederik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Sport Sc)--Stellenbosch University, 1995.