Die kerklike beheer van stoflike aangeleenthede : 'n kerkregtelike evaluering van artikel 57 van die Kerkorde (1990) van die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Johnson, J. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1994.