Die Nederduitse Gereformeerde Kerk en die 1933-droogte, met besondere verwysing na die Noordweste - Jooste, Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1995.