Die neo-Marxistiese kritiek van die liberalistiese interpretasie van die verhouding tussen kapitalisme en apartheid - Laubscher, P.(Pieter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.