Die ontwikkeling en evaluasie van 'n progressiewe korrelasie kodesluitlus vir 'n strekspektrum kommunikasiesstelsel - Smit, Chris(Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.