Die rol van interne en eksterne beinvloedingsfaktore op die bestuurstaak van die skoolhoof - Spies, C. J.(Christo Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.