Die veranderde bestuurstaak van die adjunkhoof in sekondere skole - Von Zeuner, D. A.(Derek Arthur) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.