Die verband tussen 'n groep laat-adolessente se persepsie van hul gesinsfunksionering en hul selfkonsepontwikkeling - Van Heerden, Madeleine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.