Die weergawe van omgewingsvraagstukke in populere Duitse en Suid-Afrikaanse publikasies : 'n inhoudsanalise - Harteveld, T (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.