Emosionele probleme en liggaamsbeeldversteuring tydens 'n gekontroleerde gewigsverliesprogram - Van Vuuren, Lidia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.