Evaluering van prolienakkumulering, proteiensamestelling en -sintese, relatiewe waterinhoud en reduksie van trifenieltetrazoliumchloried as indikatore van droogtetoleransie in Wes-Kaapse lentekoringkultivars - Van Heerden, Philippus Daniel Riekert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.