Invloed van droogtestremming op absissiensuurakkumulering, transpirasietempo, diffusieweerstand, selmembraanstabiliteit en blaarverlenging in Wes-Kaapse lentekoringkultivars - Jacobs, Shayne M.(Shayne Martin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.