Invloed van stikstofvorm en strooitoediening op die ontkieming en groei van koring (Triticum Aestivum L.) in grond met 'n hoe voginhoud - Malherbe, Jozua Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.