n Fitososiologiese studie van die Ysternek-natuurreservaat in Suid-Kaapland - Vermeulen, Wessel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.