n Kurrikulummodel vir onderwyseropleiding ten opsigte van opvoeding vir vrede - Johannes, Delphine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.