n Oorsig van die ontwikkeling van omgewing impak raming as omgewingsbestuur instrument sedert 1970 - Beukman, Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.