'n Opvoedkundig-verantwoordbare kurrikulummodel vir formele skoolonderwys in die Republiek van Suid-Afrika : 'n fundamenteel-opvoedkundige ondersoek - Van der Westhuizen, Gert Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.