Piroklastiese afsettings van perm-ouderdom in die Hoof-Karookom met spesiale verwysing na die Collingham Formasie, Ecca Groep - Viljoen, J. H. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.