Plaaslike regering en die gemeenskap : 'n kritiese evaluering met besondere verwysing na die munisipale ordonnansie 20 van 1974 Kaap - De Villiers, Izak Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.