Pluralisme en konflik : die probleem van verskillende godsdienste se botsende aansprake op waarheid - Louw, Dirk J.(Dirk Jakobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.