Publieke deelname in die beplanningsproses met verwysing na die omgewing - Kok, Teuns (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads-en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.