Veiligheid en vrede in 'n veranderende milieu : argumente vir 'n uitgebreide Suider-Afrikaanse veiligheidsagenda in die negentigerjare - Vrey, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Mil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.