Die invloed van die rekenaar op die funksionering van 'n bepaalde sektor in 'n tersiëre bedryf - Gauerke, Erno (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.