Die plaas van Guido Gezelle in die Vlaamse letterkunde - Villiers, Anna Johanna Dorothea de,1900- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1924.