n Kort historiese en opvoedkundige oorsig van die koms en verdere ontwikkeling van die Duitse bevolking in Brits-Kaffraria - Clur, B. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1928.