Watter van die afgeleide formules vir die vloeistof-vloeistof-potensiaal stem die beste ooreen met die eksperimentele waardes? - Archer, I. J. M.(Izak Jacobus Marthinus),1901- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1928.