Mora debitoris volgens die hedendaagse Romeins-Hollandse reg - Van Zijl Steyn, I.(Izak),1905-1935 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (doktoraal) -- Universiteit van Stellenbosch, 1929.