n Geskiedkundige verhandeling van die onderwys van elementere matesis in Suid-Afrika, 1652-1929 - Conradie,A. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1929.