Grepe uit die lewe van die Swazies en 'n verhandeling oor die `Sakrale kompleks' in hulle kultuur - Schoeman, P. J.(Pieter Johannes),1903-1988 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1933.