Die huweliksluiting by die Bantoe-stamme van Suidelike Afrika : 'n volkekundige studie - Coertze, P. J.(Pieter Johannes),b. 1907 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1935.