Volkekundige indeling van die Suidelike Afrikaanse Bantu - Craven, Daniel Hartman,1910-1993 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1935.