Die geskiedenis van die opleiding van Blanke onderwysers in Suid-Afrika (1652-1936) - Kellerman, Jacobus Everhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.