Barrow en die Kaapse koloniste : 'n kritiese ontleding van John Barrow se beskouings oor die Kaapse koloniste - Viljoen, Philippus Jacobus,1913- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1937.