Die geboorte van 'n Zulumeidjie, haar opvoeding tot vrou en moeder, en die seremonies voor en gedurende die huwelik - De Jager, L. T (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1937.