Onderwys aan die Kaap onder die Kompanjie, 1652 - 1795 : 'n kultuur-historiese studie - Du Toit, Petrus Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil) -- Stellenbosch University, 1936.