Die geskiedenis van die onderwys in die Oranje-Vrystaat met spesiale verwysing na die ontwikkeling van moedertaalonderwys - Linde, Abraham A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1938.