Die ontwikkeling van die onderwysgedagte in Suid-Afrika, 1652-1806 : 'n Kultureel-histories-filosofiese verhandeling - Coetzee, D. J.(Dirk Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.