Die Afrikaner en die skool : 'n teoretiese beskouing oor die nasionale- en onderwysbehoeftes van die Afrikaner - Badenhorst, F. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1940.