Die geskiedenis en ontwikkeling van Naturelle-onderwys in die O.V.S., 1823-1912 : 'n voorlopige ondersoek - Steytler, P. M. v. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.