Die ontstaan en die ontwikkeling van die Oranje-Vrystaat tot aan die einde van President J.N. Boshof se regering in 1859 - Grobbelaar, P. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.