Die eienskappe van 'n skoolleier : 'n studie van die menings wat Afrikaanssprekende kinders in stds. VIII, IX en X huldig in verband met skoolleierskap - Pauw, J. R.(Johann Rath) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.