Die verband tussen liggaamlike en geestelike prestasies : soos ondersoek by 'n groep van 60 skoolseuns tussen die ouderdomme 11-18, in Standerds V, VII, IX en X te Worcester - Roothman, N. B. K (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.