n Ondersoek in verband met kinders se prestasies in verstandstoetse en Thurstone se P-faktor toetse - Le Roux, A. S. du P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.