Sir Thomas Muir en die onderwys in Kaapland tydens sy bestuur as superintendent-generaal van onderwys, 1892-1915 - Daleboudt, Herman M. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.