Die verhouding tussen die Barolongs van Thabantsjoe en die Blankes in Transoranje gedurende die jare 1833-1854 - Esterhuyse, J. H.(Jan Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.