n Filosofiese beskouing van straf as opvoedingsmiddel, veral op skool : 'n filosofies-pedagogiese studie - Pauw, Theodore (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.