Antropometriese ondersoekinge uitgevoer op skoolseuns van Middelburg, K.P. tussen die ouderdomme 7-18 jaar - Du Plessis, W.(Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.